Over ons

bg_image

Jeroen Visser
Eigenaar/ Personal Trainer

Na zelf 52 kilo te zijn afgevallen, weet ik als geen ander hoe het is om een zwaar afvaltraject aan te gaan, met mijn passie voor sport en voeding, verworven kennis en ervaringsdeskundigheid, sta ik klaar om jou te helpen je doel te behalen.
bg_image

Danique van Zoomeren
Eigenaar/ Trainer

Na een aantal jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt voelde ik wat een voldoening het mij gaf om mensen te helpen, beter te maken en zich vooral beter te laten voelen. Ook merkte ik dat het ziekenhuis niet de plek was waar ik mij gelukkig voelde. Jarenlang heb ik al een enorme passie voor sport en besloot voor mijn geluk te kiezen en mijn droom om trainster te worden te volgen. Ik viel 15 kilo af en volgde twee sportopleidingen. Ik ben onwijs trots en vereerd dat ik mensen dagelijks mag helpen bij het verwezenlijken van hun doelen.
bg_image

Rick Buijs
Personal Trainer

Hoi, ik ben Rick!
Een sportieve vader van twee prachtige dochters, geboren en getogen Zwanenburger en sport loopt als een rode draad door mijn leven. Naast de fysieke en gezonde voordelen, haal ik ook mijn ontspanning en zelfvertrouwen uit de sport. Van jongs af aan doe ik al aan sport. Zo heb ik jarenlang gevoetbald bij de plaatselijke VVZ en heb ik een paar jaar getennist. Inmiddels heb ik het veldvoetbal ingeruild voor zaalvoetbal. Dit doe met veel plezier samen met een groep vrienden. Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met fitness om zo mijn basis fitheid op pijl te houden. Een paar jaar geleden heb ik triatlons (sprint/kwart) en mud-runs ontdekt. Super gaaf en afwisselend om te doen. Een mooi doel om naar toe te werken. Na 8 jaar in de sport retail te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik heb vorig jaar de opleiding tot Personal Trainer gevolgd en heb deze met succes afgerond. Met name mensen helpen hun persoonlijke fysieke doelen te bereiken, spreekt mij erg aan. Ik draag graag een steentje bij om zoveel mogelijk mensen fitter en vitaler door het leven te laten gaan. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Dus ben jij er klaar voor? Dan gaan we met veel enthousiasme samen aan de slag!
bg_image

Jeremy Wiebes
Fitness Instructeur

Hallo, mijn naam is Jeremy.

Na 3 jaar heb ik mijn opleiding Urban Sports Trainer afgerond en ben ik bij Experience Fitness Health Club gaan werken. Ik vind het ontzettend leuk. Naast mijn werk hou ik erg van basketbal. Ik doe dit ook al ruim 8 jaar lang en speel nu ook op nationaal niveau. Ook vind ik het leuk om met Obstacle Runs mee te doen, ik heb er dan ook al meerdere gelopen.
Mijn uiteindelijke doel is om personal trainer te worden en mensen te helpen met het behalen van hun doelen. Voor nu start ik als fitnessinstructeur en zal ik binnen Experience Fitness Health Club met een extra opleiding opgeleid worden tot personal trainer. Ik help jullie graag met de vragen die er opkomen als jullie binnen stappen. Ik hoop snel ook uw vragen te mogen beantwoorden en u te mogen verwelkomen in de sportschool.

bg_image

Nikita van Ooijen
Groepsles instructrice

Hoi, ik ben Nikita!
Ik geef yogalessen & sportlessen bij Experience Fitness Health Club. Mijn yogareis begon toen ik op mijn 21ste in een ashram op Bali ging wonen. Ik leerde mediteren, yoga’en en ontdekte langzaam een diep gelukzaligheidsgevoel in mezelf! Dat de tranen er van over mij wangen liepen. En hier had ik niks of niemand voor nodig. Het zit in ons! En dat wil ik graag anderen laten ervaren, het diepe geluk/liefde in jezelf. Dit probeer ik te doen in mijn lessen. Op een serieuze, speelse manier en met een grote glimlach!
bg_image

Nico van Yperen
Groepsles instructeur

Ik ben 73 jaar en geef sinds mijn 18e groepstrainingen. Ik heb jarenlang les gegeven op een middelbare school en heb tot aan het hoogste niveau volleybaltrainingen gegeven. Later ben ik ook aerobics en BBB trainingen gaan geven. Ik vind het fantastisch om de oudste trainer te mogen zijn binnen onze sportschool.
bg_image

Roy von Mauw
Personal Trainer

Hallo, mijn naam is Roy.

Ik ben personal trainer bij Experience Fitness Health Club. Ik krijg veel energie en voldoening als ik mensen wat kan leren in wat ik leuk vind! Zo was ik een aantal jaar bezig als voetbaltrainer, waar ik ondermeer heb mogen meelopen bij de jeugd van Ajax, en ben ik tot heden nog actief als zweminstructeur bij De Zwaantjes.
Graag help ik jullie met het proces om jullie doelstellingen te halen!