Over ons

bg_image

Jeroen Visser
Eigenaar/ Personal Trainer

Na zelf 52 kilo te zijn afgevallen, weet ik als geen ander hoe het is om een zwaar afvaltraject aan te gaan, met mijn passie voor sport en voeding, verworven kennis en ervaringsdeskundigheid, sta ik klaar om jou te helpen je doel te behalen.
bg_image

Danique van Zoomeren
Eigenaar/ Personal Trainer

Na een aantal jaren in het ziekenhuis te hebben gewerkt voelde ik wat een voldoening het mij gaf om mensen te helpen, beter te maken en zich vooral beter te laten voelen. Ook merkte ik dat het ziekenhuis niet de plek was waar ik mij gelukkig voelde. Jarenlang heb ik al een enorme passie voor sport en besloot voor mijn geluk te kiezen en mijn droom om trainster te worden te volgen. Ik viel 15 kilo af en volgde twee sportopleidingen. Ik ben onwijs trots en vereerd dat ik mensen dagelijks mag helpen bij het verwezenlijken van hun doelen.
bg_image

Rick Buijs
Personal Trainer

Hoi, ik ben Rick!
Een sportieve vader van twee prachtige dochters, geboren en getogen Zwanenburger en sport loopt als een rode draad door mijn leven. Naast de fysieke en gezonde voordelen, haal ik ook mijn ontspanning en zelfvertrouwen uit de sport. Van jongs af aan doe ik al aan sport. Zo heb ik jarenlang gevoetbald bij de plaatselijke VVZ en heb ik een paar jaar getennist. Inmiddels heb ik het veldvoetbal ingeruild voor zaalvoetbal. Dit doe met veel plezier samen met een groep vrienden. Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met fitness om zo mijn basis fitheid op pijl te houden. Een paar jaar geleden heb ik triatlons (sprint/kwart) en mud-runs ontdekt. Super gaaf en afwisselend om te doen. Een mooi doel om naar toe te werken. Na 8 jaar in de sport retail te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe stap. Ik heb vorig jaar de opleiding tot Personal Trainer gevolgd en heb deze met succes afgerond. Met name mensen helpen hun persoonlijke fysieke doelen te bereiken, spreekt mij erg aan. Ik draag graag een steentje bij om zoveel mogelijk mensen fitter en vitaler door het leven te laten gaan. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Dus ben jij er klaar voor? Dan gaan we met veel enthousiasme samen aan de slag!
bg_image

Gina Nieuwenhuis
Personal Trainer

Na mijn studie aan het Nova college Cios ben ik nu bezig als personal trainer en groepslesinstructrice. Ik vind mijn baan super leuk doordat ik mensen help en inspireer op het gebied van sport. Zelf haal ik ook mijn geluk en motivatie uit leuke trainingen en gezond eten. Ik hoop dit ook op jou over te kunnen brengen door middel van creatieve en uitdagende lessen en trainingen!

bg_image

Bas Laduc
Personal Trainer

Nadat ik mijn studie aan het CIOS als Fitness, Health & Performance coach heb afgerond wilde ik graag mensen helpen met hun doelstellingen waar ik persoonlijk veel energie van krijg. Nu ben ik fulltime aanwezig en beschikbaar als Personal Trainer. Het geven van verschillende trainingen en gezondheidstips motiveert mijzelf ook. Hiernaast houd ik mij ook bezig met modellenwerk. Zo ben ik onder andere naar Milaan en Athene geweest voor diverse opdrachten. Ik hoop jullie te zien bij Experience Fitness en wellicht jullie persoonlijk te begeleiden in het halen van jullie doelen!