Aanbod

 

Bij Experience Fitness vinden we het belangrijk dat er voor iedereen een passend aanbod is. Ons aanbod bestaat uit de volgende diensten:

Fitness

In onze ruime fitnesszaal, uitgerust met de nieuwste apparatuur van Matrix, is er voor ieder wat wils. Mocht u bij het binnenstappen van onze club vragen hebben over de apparatuur voelt u zich dan vrij een van onze trainers te vragen om uitleg.

Personal training

Heeft u hulp nodig bij het behalen van specifieke doelen om uw fysieke of mentale gezondheid te verbeteren, bijvoorbeeld op het gebied van krachttraining, afvallen, revalidatie, of het herstellen na een burn-out. Daarvoor bieden wij Personal Training op maat aan.

Voordat u besluit om aan dit traject te beginnen, vinden wij het belangrijk dat u een goede en weloverwogen keuze kunt maken. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek en een proeftraining. Kiest u ervoor om Personal training te gaan volgen, dan krijgt u toegang tot de app van Experience Personal Coaching. Hierin stellen wij samen met u de gewenste doelen en begeleiden we u naast de trainingen ook op afstand op het gebied van voeding, training en resultaten.

Groepslessen

Naast de Personal training en fitness hebben wij ook een veelzijdig aanbod aan zelf ontworpen groepslessen. We hebben de volgende groepslessen in ons aanbod:

In verband met de corona maatregelen zijn alle lessen verplaatst naar buiten, hierdoor hebben wij een aantal aanpassingen moeten maken in het groepslesrooster. Het volledige rooster is terug te vinden onder het kopje groepslessen.

Matrix mx4 (30 min.)

MX4 Small Group Training biedt nieuwe en bestaande leden in groepsverband meer inspiratie, meer beleving en meer resultaat. Dit alles door middel van een oneindige hoeveelheid aan work-outs, die gebaseerd zijn op 4 pijlers, namelijk cardio, snelheid, kracht & uithoudingsvermogen.

50+ Outdoor Fitness (60 min.)

50+ Outdoor Fitness is de les voor 50 plussers. Tijdens deze les focussen wij ons op de belangrijke aspecten voor het fit ouder worden namelijk, kracht, conditie en balans. Na afloop drinken we een lekker kopje koffie of thee met elkaar. Kortom gezellig en zeer effectief.

Fullbody Workout (30 min.)


Tijdens de Fullbody Workout traint u in 30 minuten het hele lichaam op zeer effectieve wijze waarin wij kracht en cardiotraining afwisselen.

Shut Up And Dance (30 min.)

De leukste, gezelligste en meest swingende workout. Dansen op muziek en ook nog eens flink wat calorieën verbranden, wie wil dat nou niet.

Yoga (60 min.)

Yoga is niet prestatiegericht en geschikt voor iedereen, ook als je nog niet zo lenig bent. Yoga bevordert de soepelheid van het lichaam. Tijdens de yogales neem je verschillende houdingen aan, deze hebben als doel om o.a. de gewrichten, het evenwicht, de organen en de bloedvaten beter te laten functioneren. Je rekt, strekt en spant allerlei spieren aan, deze houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen werken samen om je lichaam optimaal te laten ontspannen.

 

Condition Builder (30 min.)

Dagelijks horen wij na de Lockdown dat bij velen de conditie erg achteruit gegaan is, hier hebben wij op in gespeeld door een nieuwe les te ontwikkelen waarin wij de conditie weer op gaan bouwen.

F.A.T. (30 min.)

Freestyle Advanced Training, niet voor beginners
Iedere maand een ander thema, iedere maand weer even zwaar en uitdagend. Durf jij de uitdaging aan?

Fight to be fit (60 min.)

Boksen is een intensieve groepsles voor jong en oud en zowel mannen als vrouwen. Het is goed voor de conditie, de lenigheid, het reactievermogen en het zelfvertrouwen. We trainen in een leuke en ongedwongen sfeer waarbij respect voor elkaar bovenaan staat.

Bootybuilder (30 min.)

In deze les pakken we twee belangrijke spiergroepen van je lichaam aan, namelijk de benen en billen. Door een ideale combinatie van kracht- en cardiotraining is het de perfecte training om sterk te worden en vet te verbranden.

F.A.T. X Fight (60 min.)

Een combinatieles van de Freestyle Advanced Training en de Fight To Be Fit les
Let op: Dit is een les voor gevorderde sporters.

HardCORE (15 min.)

Buikspieren zijn misschien wel de belangrijkste spieren van je lichaam. Ze zorgen onder andere voor een goede rechte houding. Binnen onze zelf ontworpen les hardCORE traint u in slechts een kwartier de spieren van de core.

Kettlebell (30 min.)

Een workout met de kettlebell is erg effectief, naast dat je er alle spieren in het lichaam mee kunt trainen, kun je door middel van een kettlebell training zowel kracht als conditie opbouwen. Tijdens deze les focussen wij op het versterken van zowel grote als kleine spiergroepen.

 

Sauna

Na het trainen kunt u heerlijk genieten in onze pas gerenoveerde sauna en doucheruimtes, die van alle gemakken zijn voorzien.

 

Koffie en thee faciliteiten

Even bijkomen na de training, energie opdoen voor de training of gewoon gezellig even socialiseren in onze koffiehoek? Voor de lekkerste koffie maken wij gebruik van een Jura koffiezetapparaat met koffiebonen, de koffie en thee krijgt u van ons.